wie zijn we

   zaakvoerster Petra Knuts

 

In 2005 afgestudeerd als geriatrisch verpleegkundige aan het Instituut voor Verpleegkunde Hasselt.

Gewerkt als thuisverpleegkundige bij het wit gele kruis van 2005 tot 2014 overgegaan in 2014 naar het ziekenhuis Maas en kempen om dan nu verder te gaan als zelfstandig thuisverpleegkundige.

 

 

   zaakvoerder David Huskens

 

Sedert 2004 ben ik afgestudeerd als algemeen verpleegkundige aan het Instituut voor Verpleegkunde Hasselt

Mijn eerste werkervaring binnen de thuisverpleging heb ik opgedaan bij het wit gele kruis te Riemst van 2004 tot 2011. In deze periode heb ik de kans gekregen om de opleiding van Referentieverpleegkundige Diabeteszorg en Gespreksleider te volgen en deze functies uit te oefenen.

Vervolgens ben ik in 2011 naar zelfstandig thuisverpleging  overgestapt in de regio’s Maasmechelen en Dilsen-Stokkem

In 2016 was ik tewerkgesteld op de dienst geriatrische revalidatie en psychogeriatrie bij het Ziekenhuis Maas en Kempen te Bree. Binnen het ZMK op de afdeling was ik verantwoordelijk voor de Ziekenhuishygiëne en Rampen.

1 juli 2017 besloot ik terug te keren naar de thuisverpleging en heb ik samen met mijn echtgenote Pura Thuisverpleging opstart. Brevet thuishospitalisatie.

 

   Linda Humblet

 

Afgestudeerd als verpleegkundige aan Maria Theresia in Genk

in 1991 gestart als zelfstandig verpleegkundige in maasmechelen dit gedurende 4 jaren,

daarna heb ik mijn ouders, die een zaak hadden in sanitair, ondersteund met werkend venoot te worden in de zaak,

maar ik miste de thuisverpleging en heb toen in 2007 besloten terug als thuisverpleegkundige te gaan werken om dan nu als zelfstandige deel uit te maken van PURA thuisverpleging.

 

 

 

   Sabrina Aerts

 

Ik ben afgestudeerd als apotheek assistente

Vervolgens ben ik verpleegkunde gaan studeren aan de PXL in Hasselt en afgestudeerd met bachelor algemene verpleegkunde

Vanaf 2005 was ik voor 7 jaar te werkgesteld bij het Wit-Gele-Kruis en daarna op zelfstandige basis in de thuiszorg. Brevet thuishospitalisatie.

 

 

   Kevin Spee

 

Ik ben in 2017 afgestudeerd als gegradueerd verpleegkundige met specialisatie thuiszorg in Regina Mundi te Genk.

Na het afstuderen heb ik gewerkt voor 2 grote bedrijven in de thuiszorg, begin 2018 heb ik besloten om op zelfstandige basis bij Pura Thuisverpleging te gaan werken.

 

 

 

   Anke Thone

 

In 2014 afgestudeerd als vroedvrouw aan KHLim/PXL in Hasselt, daarna gedurende 2 jaar gewerkt als vroedvrouw/verpleegkundige in de mobiele equipe van ziekenhuis Maas en Kempen. Momenteel werk ik als verpleegkundige op het operatiekwartier in een privékliniek en sinds juli 2018 ben ik in bijberoep  werkzaam als thuisverpleegkundige bij Pura

 

 

   Heidi Gryncewicz

 

Na 12 jaren gewerkt te hebben als administratief bediende had ik nood aan een nieuwe uitdaging.

Ik wou iets gaan doen dat me voldoening zou geven, iets betekenen voor anderen: de zorg!

Ik heb dan op mijn 34ste beslist om terug naar school te gaan en 3 jaren terug te gaan studeren. Ik heb mijn diploma als gegradueerd verpleegkundige mogen ontvangen met keuzerichting ‘thuiszorg’ in campus Liza te Genk.

Na verschillende stages in rusthuizen, ziekenhuizen en zelfs de geestelijke gezondheidszorg wist ik onmiddellijk dat werken in de thuiszorg volledig mijn ding is.

Ik ben dan gestart als zelfstandig verpleegkundige in de thuiszorg en vanaf november 2018 versterk ik met veel enthousiasme het Pura team, de voldoening die ik zocht heb ik nog elke dag!

 

 

 

   PURA thuisverpleging

0468 24 27 03