Pura team

WIE ZIJN WE

Petra Knuts

zaakvoerster
Petra Knuts

In 2005 afgestudeerd als geriatrisch verpleegkundige aan het Instituut voor Verpleegkunde Hasselt.
Gewerkt als thuisverpleegkundige bij het wit gele kruis van 2005 tot 2014 overgegaan in 2014 naar het ziekenhuis Maas en kempen om dan nu verder te gaan als zelfstandig thuisverpleegkundige. Nooit mijn grote liefde vergeten, daarom in januari 2015 een eigen praktijk begonnen die bij aanvang ‘Thuisverpleging Petra’ noemde, wat dan uiteindelijk is uitgegroeid naar ‘Pura Thuisverpleging’ de beste beslissing die mijn man en ik ooit genomen hebben.

zaakvoerder
David Huskens

In 2004 afgestudeerd als algemeen verpleegkundige aan het PIVH. 
Mijn eerste werkervaring binnen de thuisverpleging was bij het wgk van Riemst (2004/2011).
Van 2011 tot 2016 gewerkt als zelfstandig verpleegkundige in de regio’s Maasmechelen en Dilsen-Stokkem. 
In 2016 gaan werken in het Zmk dienst psychogeriatrie en geriatrische revalidatie. 
In 2017 besloten om met mijn vrouw een zelfstandige praktijk te starten, PURA thuisverpleging. 
Ondertussen 2 nieuwe opleidingen gevolgd om een nog betere zorg te kunnen bieden. 
Zijnde thuishospitalisatie en referentie verpleegkundige Wondzorg.
David Huskens
Linda Humblet

Linda Humblet

Afgestudeerd als verpleegkundige aan Maria Theresia in Genk in 1991 gestart als zelfstandig verpleegkundige in maasmechelen dit gedurende 4 jaren, daarna heb ik mijn ouders, die een zaak hadden in sanitair, ondersteund met werkend venoot te worden in de zaak, maar ik miste de thuisverpleging en heb toen in 2007 besloten terug als thuisverpleegkundige te gaan werken om dan nu als zelfstandige deel uit te maken van PURA thuisverpleging.

Sabrina Aerts

Ik ben afgestudeerd als apotheek assistente
Vervolgens ben ik verpleegkunde gaan studeren aan de PXL in Hasselt en afgestudeerd met bachelor algemene verpleegkunde. Vanaf 2005 was ik voor 7 jaar te werkgesteld bij het Wit-Gele-Kruis en daarna op zelfstandige basis in de thuiszorg. Brevet thuishospitalisatie.

Sabrina Aerts
Maddy Vanherf

Maddy Vanherf

In 1988 ben ik afgestudeerd als algemeen verpleegkundige in Mater Salvatoris Hasselt. Gestart in de thuisverpleging bij het wgk in Riemst tot 2010. In september van dat jaar gestart als onthaalouder bij FERM tot augustus 2020, september 2020 een nieuwe uitdaging, samenwerken als zelfstandig verpleegkundige in het Pura team, dit voelde direct als ‘thuiskomen’ alsof ik nooit ben weggeweest uit de thuisverpleging… zalig, tijd nemen voor de patiënt en voldoening in je werk, samenwerken met collega’s, ideeën onderling wisselen…. ik ben blij en gelukkig met deze beslissing .

Monique Reulens

Als 18 jarige had geen flauw idee wat ik wilde doen in het leven, ik probeerde enkele studierichtingen uit, maar vond nergens mijn draai. 

Ik heb dan eerst gedurende 5 jaren als verkoopster gewerkt, daar ontdekte ik dat ik graag meer wou en liefst een job in de zorg. Na lang nadenken heb ik voor verpleging gekozen, een keuze waar ik tot op vandaag geen spijt van heb. 

Sinds 2015 ben ik afgestudeerd als psychiatrisch verpleegkundige in het VTI in Hasselt. Ik heb eerst een jaartje in het Zol Genk gewerkt en daarna in het wzc de Maasmeander, in oktober 2020 zette ik de stap naar zelfstandige verpleging. Ik ben een erg gepassioneerde verpleegkundige en heb het gevoel dat ik meer kan betekenen voor mensen binnen de thuiszorg waar je niet zoveel geremd wordt door protocollen van een instelling.

Monique Reulens
Jonas Weyers

Jonas Wyers

Nadat ik afstudeerde als algemeen verpleegkundige aan campus Liza heb ik meteen mogen proeven van het werk als zelfstandig verpleegkundige in de thuiszorg, al vanaf mijn eerste werkdag wist ik dat dit het was, iedere dag ga ik werken en mensen verzorgen met veel liefde en voldoening in mijn job